Μια καινούργια περιπέτεια ξεκινά!

Στήνω αυτό το blog και όλα μου φαίνονται απελπιστικά δυσνόητα, αλλά δεν θα το βάλω κάτω. Όπως είπε και η κα. Ελεονόρα Ρούζβελτ: "Κάνε κάθε μέρα κάτι που σε τρομάζει". Στη συγκεκριμένη περίσταση το ρήμα "τρομάζει" θα το αντικαταστήσω με το "δυσκολεύει".
Ας ξεκινήσει λοιπόν αυτό το νέο ταξίδι...

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Tα εκπληκτικά πειράματα του Iάπωνα επιστήμονα Dr. Masaru Emoto,ο οποίος χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής αποδεικνύει κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά, όχι μόνο στα ερεθίσματα.


Αγάπη και ευγνωμοσύνη
Το νερό "κρύβει" ένα μυστικό μήνυμα για εμάς: " είναι ζωντανό!"  Για πρώτη φορά, μέσα από έγκυρα επιστημονικά πειράματα, αποδεικνύεται η εκπληκτική ανταπόκριση του νερού στη μουσική και στα ανθρώπινα συναισθήματα.
Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto επιχειρεί κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες! Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ' αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις.
Ποιές είναι οι μουσικές προτιμήσεις του νερού;
Πώς αντιδρά όταν του μιλήσουμε με αγάπη;
Πώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις και τις προθέσεις μας;
Πόσο υποφέρει το νερό από την ρύπανση του περιβάλλοντος; Και ποιά διαφορετικά πρόσωπα εμφανίζει στην πόλη ή την ύπαιθρο;
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα στα οποία απαντά αυτό το καταπληκτικό βιβλίο, που ανοίγει νέους δρόμους για την ανθρώπινη συνειδητότητα και μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας απέναντι στο περιβάλλον, πριν να είναι πολύ αργά...
Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν μια νέα οπτική για την ίδια τη ζωή, ας διαβάσουν το "Το Mυστικό Mήνυμα του Nερού" του Dr Masaru Emoto από τις εκδόσεις  Έσοπτρον.
Αν αναλογιστούμε ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 70%-80% νερό θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τη ζωή και το σώμα μας με άλλο τρόπο. Μια ταινία/βιβλίο που σχετίζεται με αυτή τη νέα σκοπιά αποτελεί το "What The Bleep Do We Know!". Πάρτε μια γεύση από το παρακάτω βίντεο: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου