Μια καινούργια περιπέτεια ξεκινά!

Στήνω αυτό το blog και όλα μου φαίνονται απελπιστικά δυσνόητα, αλλά δεν θα το βάλω κάτω. Όπως είπε και η κα. Ελεονόρα Ρούζβελτ: "Κάνε κάθε μέρα κάτι που σε τρομάζει". Στη συγκεκριμένη περίσταση το ρήμα "τρομάζει" θα το αντικαταστήσω με το "δυσκολεύει".
Ας ξεκινήσει λοιπόν αυτό το νέο ταξίδι...

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!!!


Κάποτε έγινε ένας αγώνας βατράχων. Στόχος τους ήταν να ανέβουν  στην κορυφή ενός πύργου. Έτσι λοιπόν ο αγώνας ξεκίνησε. Όμως ο κόσμος που παρακολουθούσε τον αγώνα δεν πίστευε ότι ήταν εφικτό οι βάτραχοι να ανέβουν στην κορυφή του πύργου. Το μόνο που άκουγες γύρω σου ήταν: «Τζάμπα κόπος, ποτέ δεν θα τα καταφέρουν!!!». Οι βάτραχοι άρχισαν να αμφιβάλλουν για τους εαυτούς τους και ο κόσμος συνέχιζε να τους πείθει ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. 
Οι βάτραχοι, ο ένας μετά τον άλλον, άρχισαν να παραδέχονται την ήττα τους, εκτός από έναν που συνέχιζε να σκαρφαλώνει. Στο τέλος, ύστερα από τρομερή προσπάθεια,   μόνο αυτός κατόρθωσε να φτάσει στην κορυφή του πύργου. 
Έτσι λοιπόν, ένας από τους ηττημένος βατράχους τον πλησίασε για να μάθει πως κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και εκείνη τη στιγμή ανακάλυψε ότι ο βάτραχος που δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια ήταν κουφός. 
Πάντα να κάνεις τον κουφό απέναντι σε όσους σου λένε ότι δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου ή να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. 
Πάντοτε να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τη δύναμη της φράσης «ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ». 
Ποτέ να μην ακούς ανθρώπους που έχουν τη συνήθεια να είναι αρνητικοί, διότι σου κλέβουν τους μεγαλύτερους πόθους της καρδιάς σου. 


2 σχόλια:

  1. megali alithia , mas epierazei amesa to periballon kai i stasi mas . ta oria mas emeis orizoume. to adunaton ginetai efikto , arkei na to theloume pragmatika !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είθε να γίνουμε όλοι μας "κουφοί βάτραχοι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή