Μια καινούργια περιπέτεια ξεκινά!

Στήνω αυτό το blog και όλα μου φαίνονται απελπιστικά δυσνόητα, αλλά δεν θα το βάλω κάτω. Όπως είπε και η κα. Ελεονόρα Ρούζβελτ: "Κάνε κάθε μέρα κάτι που σε τρομάζει". Στη συγκεκριμένη περίσταση το ρήμα "τρομάζει" θα το αντικαταστήσω με το "δυσκολεύει".
Ας ξεκινήσει λοιπόν αυτό το νέο ταξίδι...

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ...

Εύκολα και οικονομικά!!!
Φτιάξτε το πίλινγκ για το σώμα σας, 2 λεπτά πριν μπείτε στο μπάνιο. Είναι τόσο απλό που θα απορείτε γιατί δεν το είχατε υιοθετήσει τόσο καιρό. 


Θα χρειαστείτε: ελαιόλαδο και ζάχαρη
Γεμίστε τα 2/3 ενός φλιτζανιού με ζάχαρη και προσθέτετε τόσο ελαιόλαδο, όσο χρειαστεί για να δημιουργηθεί μια πάστα. Αυτή είναι η βάση σας. 
Από εδώ και πέρα μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη και να προσθέσετε το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο ή έναν συνδυασμό πολλών ελαίων μαζί. Εάν δεν θέλετε να αρωματίσετε την πάστα, μπορείτε να δουλέψετε μόνο με την βάση. 
Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι θα κάνετε με την πάστα. Ολοκληρώστε την διαδικασία που ακολουθείτε στο μπάνιο σας και πριν το τέλος απλώστε την πάστα σταδιακά σε όλο το σώμα ή στα σημεία που θέλετε να μαλακώσουν (αγκώνες, γόνατα, φτέρνες) τρίβοντας κυκλικά 5 - 10 φορές στην κάθε περιοχή. Μην ανησυχήσετε αν δείτε το δέρμα σας να κοκκινίζει, σε λίγη ώρα θα έχει επανέρθει και θα είναι απαλό και λαμπερό. Όταν τελειώσετε μ' αυτήν την διαδικασία ξεπλυθείτε καλά.
Ένα κόλπο που κάνω όταν ξεπλένομαι είναι να χρησιμοποιώ χλιαρό ή κρύο νερό (ανάλογα με την εποχή). Δεν ξαναπλενόμαστε για να φύγει το λάδι, διότι αυτό είναι η "ενυδατική μας κρέμα".
Αυτό που ανακάλυψα στην πορεία είναι ότι το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την ενυδάτωση του δέρματος και θα εκπλαγείτε με την απαλότητα που θα σας χαρίσει. 
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!!!
                                                                                                                 http://mosaicsforlife.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου