Το απόλυτο κέρασμα!!!
Θα χρειαστούμε:
- 1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 3 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη
- 1 κουταλιά της σούπας αγελαδινό βούτυρο
- σοκολατένια ή χρωματιστή τρούφα για επικάλυψη
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρολίτσα βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, τη σκόνη κακάο και το φρέσκο βούτυρο και ανακατεύουμε συνεχώς σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μείγμα (να ξεκολλάει από τον πάτο). Στη συνέχεια το αδειάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε να κρυώσει. Τέλος πλάθουμε μικρά μπαλάκια και βαφτίζουμε μέσα στην τρούφα. Εναλλακτικά μπορούμε να αντικαταστήσουμε την τρούφα με σκόνη κακάο ή αλεσμένους ξηρούς καρπούς.
Καλή επιτυχία!
teleia!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήεύκολα γρήγορα και σίγουρα πιο υγιεινά απο του εμπορίου...μπράβο!
ΑπάντησηΔιαγραφή