Μια καινούργια περιπέτεια ξεκινά!

Στήνω αυτό το blog και όλα μου φαίνονται απελπιστικά δυσνόητα, αλλά δεν θα το βάλω κάτω. Όπως είπε και η κα. Ελεονόρα Ρούζβελτ: "Κάνε κάθε μέρα κάτι που σε τρομάζει". Στη συγκεκριμένη περίσταση το ρήμα "τρομάζει" θα το αντικαταστήσω με το "δυσκολεύει".
Ας ξεκινήσει λοιπόν αυτό το νέο ταξίδι...

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ!!!


Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Από προσωπική εμπειρία μπορώ να βεβαιώσω την αποτελεσματικότητά του.Όταν πριν χρόνια  χρησιμοποίησα την τεχνική αυτή για πρώτη φορά, φοβόμουν να οδηγήσω. Ως αρχάρια οδηγός είχα ένα δυσάρεστο συμβάν, το οποίο μου προκάλεσε χρόνια άρνηση σε σχέση με την οδήγηση. Προς μεγάλη μου έκπληξη, μέσα σε 5 μόνο λεπτά, απαλλάχτηκα από τον φόβο μου χρησιμοποιώντας το EFT και μέχρι σήμερα απολαμβάνω την οδήγηση του αυτοκινήτου μου.
Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση, μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα, http://www.2011tappingworldsummit.com, που στις 21 Φεβρουαρίου 2011 διοργανώνει παγκόσμιο διαδικτυακό συνέδριο για την διάδοση της μεθόδου.
Το EFT είναι μια εναλλακτική μορφή ψυχοθεραπείας που χρησιμοποιεί χτυπήματα σε σημεία βελονισμού, τη στιγμή που ο ασθενής εστιάζει σε μια συγκεκριμένη τραυματική εμπειρία. Αυτό λέγεται ότι επηρεάζει το ενεργειακό πεδίο που οι θεραπευτές συνδέουν με το ανθρώπινο σώμα.
Επικριτές της μεθόδου έχουν χαρακτηρίσει ως ψευδοεπιστημονική  τη θεωρία που κρύβεται πίσω από το EFT και υπαινίσσονται ότι οποιαδήποτε αποτελεσματικότητά της πηγάζει από τις παραδοσιακές γνωστικές συνιστώσες του, όπως το φαινόμενο των ψευδοφαρμάκων, την απόσπαση της προσοχής από τις αρνητικές σκέψεις, καθώς και το θεραπευτικό όφελος του να έχεις κάποιον που πράγματι ακούει, παρά από τον έλεγχο των μεσημβρινών.
Θεμελιώδης αρχή του EFT είναι ότι τα αρνητικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσουν διαταραχές στο φερόμενο ως "ενεργειακό σώμα" του ανθρώπινου σώματος. Η θεωρία του EFT απορρέει από αρχές παρόμοιες με εκείνες του βελονισμού.
Πηγή: http://en.wikipedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου