Μια καινούργια περιπέτεια ξεκινά!

Στήνω αυτό το blog και όλα μου φαίνονται απελπιστικά δυσνόητα, αλλά δεν θα το βάλω κάτω. Όπως είπε και η κα. Ελεονόρα Ρούζβελτ: "Κάνε κάθε μέρα κάτι που σε τρομάζει". Στη συγκεκριμένη περίσταση το ρήμα "τρομάζει" θα το αντικαταστήσω με το "δυσκολεύει".
Ας ξεκινήσει λοιπόν αυτό το νέο ταξίδι...

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΣΑΞΟΦΩΝΟ...


Ο διεθνούς φήμης τζαζίστας Δημήτρης Βασιλάκης καλεί το κοινό σε ένα ταξίδι «στο σύμπαν» στο Divani Caravel Hotel.

Οι λάτρεις της jazz καλούνται να γιορτάσουν τα 50ά γενέθλια της ιστορικής jazz δισκογραφικής Candid Records και την επετειακή έκδοση του νέου δίσκου του Δημήτρη Βασιλάκη «Across The Universe», με τρεις συναυλίες στις 3, 10 και 14 Φεβρουαρίου στο Brown’s Cigar Lounge του Divani Caravel Hotel.
Ο σαξοφωνίστας και τραγουδιστής Δημήτρης Βασιλάκης θα συνοδεύεται από τον Μάνο Σαριδάκη στο πιάνο και άλλους γνωστούς Έλληνες και international guest star τζαζίστες. Στο πρόγραμμα εκτός από συνθέσεις του ιδίου, θα παρουσιαστούν διασκευασμένα κομμάτια των Beatles, Doors και Nina Simone, ενώ θα ακουστούν και τραγούδια που έγιναν γνωστά από τους Frank Sinatra, Tonny Bennett, Louis Armstrong, Nat King Cole και άλλους.
Ο Δημήτρης Βασιλάκης έχει βραβευθεί από τα BBC, Smithsonian και Yale για την τριλογία του στην Candid Records, που περιλαμβάνει τους δίσκους «Secret Path», «Labyrinth» και «Parallel Lines», ενώ έχει συνεργαστεί και περιοδεύσει στο παρελθόν με τους Jeff «Tain» Watts, Essiet Essiet, Marc Johnson, Jazz Jamaica και The Greek Gang, μεταξύ άλλων.
Πληροφορίες: Brown’s Cigar Lounge, Divani Caravel Hotel, Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, στις 8.30 μ.μ.
Πηγή: http://www.divanis.com ,www.dimitriosvassilakis.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου